Irriterad

vaknat säkert hundra gånger inatt och svettats/frusit. Fått feber av de där förbannade sprutorna. Fick ta en i benet också av nån skum anledning så det gör apont då jag går. Och såklart så blir huvudvärken galet värre då jag har feber också...åh finns verkligen inget bra med den här dagen. Ska göra ett sista tappert försök att somna om nu så jag blir frisk! Hej då.


söndag

shalom.
Gårkvällen var riktigt trevlig! Vi var först hos mig några brudar sen drog vi vidare mot olles. Köpte en cider, och vart bjuden på en massa av en rik rebb!♥ Komme hem vid 2 tiden men somnade nog inte förrän vid halv 5. Idag vaknade jag klockan 2 typ, då klev jag upp och åt rester till lunch sen blev det att gå på en långpromenad. Det var otroligt skönt, hämtade upp ballan på vägen också.
Nu sitter jag i min fotölj och hade tänkt göra webbdesign läxan.
Vi hörs kanske lite senare, puss♥
fruktansvärd bild på mig, men rebban var ju fin!

.

What doesn't kill you makes you stronger, stronger
Just me, myself and I
What doesn't kill you makes you stronger
Stand a little taller
Doesn't mean I'm lonely when I'm alone

Mathildafuckingtellström

Tjo
Befinner mig just nu i Bure med mt och lär vara här hela kvällen. Vi har hittills sett film och provat en sminkning inför balen!! Snart ska vi äta och efter det så ska vi gå nånstans, haha, där ska Jennifer få pröva göra mitt hår inför balen. Blir nog kuuul
Skriver tomorrow, puss!


count on me

hallådär!
Har just vart på en promme med hunden och sitter nu här och dricker vatten.
Idag har det vart skola som vanligt, trevligttrevligt. Har även beställt min balklänning!!!!!!!!!! Har allting ordnat nu, förutom typ det viktigaste....hoppas det löser sig annars kommer mitt liv vara förstört. Har som inget mer intressant att skriva så ska ta på mig pyjamas och krypa ner i soffan för att se oth. Vi hörs♥
mt vi glömde en.

hahahahahhaahahahah

Being-single-cazuza-exactly-funny-graph-jam-haha-favim.com-38707_large

kändes taskigt att lägga ut en osminkad ida..så har sminkat henne. Partysminket tilloch med! Visst är hon fin? <3


payback

Tror ni det blev nån prommis idag? icket. Vaknade inte förrän vid 2 tiden på eftermiddagen i dag...kan bero på att jag inte somnade förrän vid halv 6 imorse. Då jag klev upp så for jag och handla med roger och sen dess har jag försökt komma igång med städningen men har ingen energi. Får försöka fortsätta med den imorgon.
Hade tänkt försöka göra en tidig kväll så nu är det jag som hoppar i pyjamas och kryper ner i sängen. Ska se några avsnitt av oth hade jag tänkt. Vi får höras imorgon igen, pusssssssssssssssss♥
Här är min vän,. Ida

söndag

Klockan är över 12 så det är söndag nu, vilket betyder att den tråkigaste helgen i världshistorien snart är över. Har seriöst legat på soffan hela gårdagen och hela dagen idag. Har sett hela pll, säsong ett, och har nu påbörjat oth, igen. Har som inte varit för pigg för att gå ut och göra något men har samtidigt plågats av att bara ligga här. Imorgon SKA jag ge mig ut på en prommis! Riskerar ju att få nåt slags liggsår annars.
Hoppas verkligen att ni har haft det bättre än mig i helgen!
Nu ska jag se vidare på oth, vi hörs om några timmar♥
Tumblr_lrjodi1tcy1r2lj0xo1_500_large

.

Har haft jobbiga dagar med huvudvärken. Värsta jag vart med om. Ligger bara i sängen hela dagarna, hoppashoppashoppas det blir bättre snart!
Har inget mer att säga då det inte händer nåt intressant ett dugg i mitt liv at the moment. Så vi hörs.


jomendu

hallåå
Idag var det skola mellan 9;30-14;30. Gick bra.
Då jag kom hem vare jag superhungrig så åt middag direkt, sen råka jag sova några timmar hehe..
Nu sitter jag och ser tv samtidigt som jag läser bloggar. Ingenting hänjder just nu precis..så ha ringet roligt att skriva..ska försöka klura ut något.
Nu ska jag duscha, sen sova! Gonatttttt
jag och ida♥

03:09


dont look back

tjohopp!
Tänkte summera min helg:
FREDAG- Mådde AP dålig då jag vaknade så var ej i skolan. Men som tur vart så blev det någorlunda bättre under dagen. Påkvällen så var vi några tjejer hos Rebb och åt och drack litegranna. Super mysigt! Sen vid 11 tiden så drog vi vidare mot Mollys! O harregud va kul vi hade! Det behövdes nog. Vid halv 3 tiden så blev det fyllekäk på max och sen hemåt, somnade nog vid 5 tiden.
LÖRDAG- Vakna vid ett och mådde relativt bra. Slöade fram till fem tiden, sen for jag till päronen och käkade pizza. Efter det så blev jag super slö och huvudet började dukna igen. SÅ då jag kom hem därifrån så tog jag det bara lugnt. Höll på lite grann med min nya dator som jag fick, tog hem lite program osv.
SÖNDAG- Idag var det meningen att jag skulle jobba men mådde för dåligt. Försöker hålla mig från att ta Ipren men vet inte vad jag ska göra nu då mitt huvud vägrar ge med sig. Klev inte upp förrän halv 6 tiden, på eftermiddagen! For och handla på ica med linnea en sväng. Och nu har jag just sett en film och sitter här och lyssnar på musik.
Ska nog se en till film snart och sen försöka sova tidigt. Vill kunna vara på skolan imorgon!
Ha de braaaa, puss♥
Bruno-mars-grenade_large

.


Sex and the city

Hello
Komme hem vid åtta tiden, har städat lite och sett serier sen dess:) nu ligger jag i soffan och ser sex and the city, väntar på att diskmaskinen ska bli klar så jag får sova någongåååååång!!
-
Imorgon äre party som gäller! Ska fira bästa katta som äntligen fyllt 18!

Nu ska jag se vidare, puss!
-
Nu skulle det passa bra med en bild på katta här...men har ingen på mobilen tydligen! Så det fick bli ännu ett bild löst inlägg.


someone like you

Hellooooo
Sitter just nu hos mina päron och har påbörjat hemtentan på turismen. Den är inte så svår så det ska nog gå snabbt.
Har tänkt vara här hela eftermiddagen och käka, se hockey osv.. sen måste jag hem och städa halva natten typ.
Ida och jullan ska nämligen följa mig hem imorgon efter skolan! blir trevligt!
Nu måste jag fortsätta här, pussssss


.


Fooooooood

Hallå!
Första skoldagen på min sista termin idag! Sjukt att all skola snart är över...

Dagen var iallafall kort, så det blev en perfekt mjukstart. Efter skolan for jag och handla lite mat med Agneta så nu sitter jag här mätt och glad.

Har hunden hos mig ikväll så funderar på om jag ska gå ut med han nu, eller ta en pwnap först?....om jag känner mig själv så kommer det nog bli det sistnämnda.

Vi hörs lite senare kanske!

Här är en bild på mitt SUPER snygga skal jag köpte av tjejerna på skolan;


School

Hej!
Somnade i soffan igårkväll så ligger här helt nyvaken just nu. Idag börjar skolan om! Min första lektion är inte förrän 11;40 så jag behöver inte stressa. Är lite osäker om då jag slutar för vi har ett helt nytt schema, så vi ser väl.

Nu ska jag kliva upp och duscha!
Hörs senare byyyyye


Sovaa

Heluu
Har som inget intressant att skriva idag. Har sovit, jobbat sen vart på bio med rebb. Vi såg den senaste stig-helmer filmen. Den sög.

Nu ska jag försöka sova för hundrande gången...godnatt.


Saturday

Hejhej
Mår fan ännu sämre idag. Har inte fått mig upp ur sängen än för har sån huvudvärk...hade verkligen behövt jobba idag då jag måste lära mig allt men what to do. Håller tummarna för att det känns bättre i imorgon då!!

Ikväll blir det väl att bara ta det lugnt och kanske se någon bra film eller nåt! Nu ska jag kriga mig upp och få i mig nån mat.
Puss!


Slapp

Har legat i soffan hela kvällen och sett film. Har ingen energi gör tillfället att göra något men blir förhoppningsvis bättre snart.

Imorgon så är det väl jobb som gäller vid 3 tiden. Sen på kvällen så vet jag inte vad jag ska göra. Vi får se vad jag orkar då! Hoppas ni har haft en bättre kväll än jag har, vi höres imorgon! Puss


Fredag idag va?

Godmorgon! Eller jag har varit vaken sen några timmar men har inte fått mig upp förrän nu pga huvudvärken.
Idag ska jag inte jobba har så ont så det blir att ta det jävligt lugnt och vila en massa så jag kan jobba imorgon!
Upptäckte dock att jag inte har någon mat i kylen typ så ska snart iväg och snabb handla.
-
Vi hörs senare, puss


...

Har typ inte vågat blogga nu för jag skäms typ för jag uppdaterat så FRUKTANSVÄRT dåligt...ber om ursäkt! Ska ge det ett till försök och nu och bli bättre!
-
Mitt liv just nu består mest av att sova, äta jobba haha. Vi tog över ingers kiosk i veckan så det har varit lite struligt men det ska nog nog bli bra det där. Snart börjar ju skolan också, då får man komma in i någon slags skol/jobbs rutin.
-
Just nu ligger jag (som säkert resten av alla pigga svenskar) i soffan och ser jvm! Är inte jätte insatt i det men nu när det är final och grejer så måste man ju se!
Nu ska jag fortsätta se tills jag slocknar, kommer kanske skriva imorgon! Pussssd
-
Bild på våran stuga som vi hade över nyårs i vuoggatjålme