-

The dawn is breaking
A light shining through
You're barely waking
And I'm tangled up in you
Yeah

I'm open, you're closed
Where I follow, you'll go
I worry I won't see your face
Light up again

Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills my mind
I somehow find
You and I collide

I'm quiet you know
You make a frist impression
I've found I'm scared to know I'm always on your mind

Even the best fall down sometimes
Even the stars refuse to shine
Out of the back you fall in time
I somehow find
You and I collide

Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to ryhme
Out of the doubt that fills your mind
You finally find
You and I collide

You finally find
You and I collide
You finally find
You and I collide

-


.

här hare vart lite dött i några dagar ser jag, men har inte suttit vid datorn så mycket i helgen och har inte haft tid heller.
såhär såg mig helg ut iaf:
FREDAG:
Lite förfest hemma hos mig. Firade Ida som fyllde 18år. När alla 18åringar drog på krogen så drog jag,Tina och Julia vidare på annan fest på sunnanå typ. Där vare väl inte sådär superkul men det gick bra ändå. Jag och tina(+ två killar som bestämde sig för att förfölja oss) började vandra hemmåt vid 1tiden. Vi stannade till på max och blev av med killarna, sen fick vi skjuts hem av tinas syster, var hemma vid typ halv 2 kanske?. Då blev det bums i säng.
LÖRDAG:
Vaknade vid 11tiden av att katten som jag ska ha här i veckan stod och mjauade för fullt. Han var lite orolig för det var någon som levde om i trapphuset. Nu har han dock vant sig med alla ljud som tur är. Klev iallafall upp då och satte mig och såg tv, det var i stort sett allt jag gjorde till det var dags att fara mot ladan. Såg matchen med MT och det var grymt spännande! Vi vann matchen, men förlorade samtidigt dock,,det sög. Efter matchen for jag hem och såg lite mer tv innan jag slockande vid typ halv 2.
SÖNDAG:
Vaknade väldigt sent idag, kring 3 tiden tillochmed..inte bra. Efter jag ätit något så gick jag på en liten promenad med katten, är ju inte riktigt van med att vara ute och gå med katt i koppel.. är ju mer van med en hund så det gick väl sisådär haha. Men vi ska pröva på det imorgon igen och förhoppningsvis går det bättre då. Sen vid 11tiden så hmtade maria upp mej med bilen och då for jag, rebb och maria mot BTK, maria skulle hämta upp tina och frida och hon ville inte köra själv. Hon var rädd för att möta på några renar, och se på fan det gjorde vi också. Men det gick bra som tur var! Komme hem vid ty halv 1 och sen dess har jag inte gjort något alls. Och nu sitter jag här!
-----
Jag det var väl i stort sett min helg. Imorgon ska jag försöka stiga upp en bra tid så att jag inte sover bort hela dagen! Ska även fara och fixa praktik och sommarjobb imorgon. Nu ska jag se en film som jag förhoppningsvis somnar till. Vi hörs då vi hörs helt enkelt!
PUSS

-


hachiko

slängde mig i duschen direkt jag komme hem, stank surströmming och sand typ..
Nu hade jag tänkt sätta på mig min mysigaste(men även fulaste) pyjamas,
äta kiwi och se en film som jag har velat se läänge. Hachiko a dog´s story heter den.
Skriver mer imorgon, pusspåer.

suris

har just avnjutit en underbar middag som bestod av surströmming!
Nu ska vi vidare mot SunTan!
Hör då jag kommer tillbaka!