all of me

fan, har skrivit ett helt jävla inlägg sen så krångla datorn och allt försvann.
men skrev bara att jag vart på a-torp ikväll men ante, rebb och jonathan.
och att imorgon så ska jag till jonathan efter skolan, men kommer inte att vara så social eftersom jag måste plugga på matten. har prov i veckan och kan typ.. ingenting.=(

nu ska jag sova, PUSS


marre är stark

nisse

*gäääääsp*godmorgon..

somande kring halv 3 inatt, vakna nu. Är fortfarande väldigtväldigt trött, menmåste stiga upp! Idag ska jag försöka göra lite plugg ligger efter i näthandeln.

men nu ska jag gå och äta rester från gårddagens middag nämligen fläskfilé men smördegs överdrag, mmm *dregeeell*- hah men vi höres nog sen, puss


man ska vá norrlänning

hah se på fan, en skellefteåbo vann robinson.

what´s love got to do with it

hejj

gårkvällen spenderades hemma hos andreas på a-torp. Lugn kväll och jag och älsklingen var hemma här redan kl 22;15. Då satte vi på en film och poppa popcorn, myspys. Vi somnade inte förrän vid halv 3 och vakna vid 1 idag så är lite trött. Så ikväll ska jag vara vara hemma själv och se film osv. Behövs känner jag. Imorgon äre söndag, gud vad helgerna går fort. Iaf då ska jag kanske vara med jonathan men vi får se, är fortfarande ganska så förkyld.

nu ska jag gå i duschen, sen ska jag krypa ner i sängen och se filmen "What´s love got to do with it" på 5an.
Vi hörs imorgon, ha en superbra lördag!<3

without you

Tjaa
sitter på skolan och håller på att göra en powerpoint presentation om LadyGaga. Ganska kul men blir långtråkigt efter ett tag. Om en halvtimma har vi lunch sen bara 2 lektioner sen heeelg! Slutar 2 då ska jag in till stanh och köpa nya skor och möjligtvis en halsduk. Och ikväll så ska vi nog bara ta det lugnt umgås med några kanske. Sen ska älsk sova hos mig ikväll blir nisse.

Men nu ska jag försöka göra klart presentionen. vi hörs igen då jag kommer hem.
pusss

tröööött

trött nu, haft en perfekt kväll med älsk.

men som sagt, trött så godnatt♥♥

please stop.

hemma från en ganska så slapp skoldag idag.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen käka och lite senare drar jag till älsklingen.

vi hörs kanske där, annars hörs vi då jag kommer hem.
PUSS


sova>skola>äta>sova

helloo

idag har jag vart i skolan, även fast det var jääävligt segt att kliva upp ur sängen imorse. Slutade 12:20, vandra på stan ett tag med magda och mt. sen komme katta då satt vi och vänta på jonathan och marcus, även ante joinade oss. sen for jag hem osv. Sedan så drog jag och rebb ut på en långpromenad i snöstormen, fyfan säger jag bara! hah men vi fick oss till coop och tillbaka iaf.

imorgon äre torsdag, ingen jobbig dag och slutar 2 så det är chill. Ska vara med jonathan imorgon kväll, vet inte vad vi ska göra men vi hittar nog på någerst.

jaj, nu ska jag sluta skriva innan jag börjar flumma på.
Vi hörs imorgon godnatt♥

nisse


when your gone

vart hemma och varit sjuk hela dagen. vilket är orsaken till mitt otroligt dåliga bloggande.

sjuk som sagt, förkyld som tusan. Men ska på skolan imorgon, måste göra provet! Int för jag kommer att klara det men skönt att bara få det bortgjort. Vi slutar även 12;20 imorgon, så det är ju bara att fara hem och vila då om jag känner mig hängig. Oj, kolla just på klockan! fan, måste sovanu.

vi görs nog imorgon, pusspuss


sommar<3

fine

ont i halsen, huvudet värker, snoret bara rinner och kroppen gör ont. Pratde men jonathan för ett tag sen, han har typ halsfluss, tack älskling för att du smitta mig. Vi får se hur jag känner imorgon om jag kan gå till skolan. Får lägga mig tidigt. Just nu så ligger jag bara i sängen och slappar och dricker cola. Ska försöka hålla mig vaken till 10 då paradise börjar, men vettefan om jag orkar.

aja, vi hörs imorgon, puss♥


kul bild från i somras, haha asså rebb..


wierd

orkar inte med den här ångesten.
hah, blir fan nojjig.


aja, som sagt inge interessant att skriva, gonatt

-

You say you’ve got the most respect for me
But sometimes I feel you’re not deserving me

There are times when I hate you
But I don’t complain
Cause I’ve been afraid that you would've walk away


boring

tjaa, har inge värt att skriva.

skriver då det händer nåt kul, så vi höres då vi höres helt enkelt.
pusssss


.

snälla älskling..
sluta lova saker som du inte kan hålla.

all by my self

gårkvällen spårade litegrann på slutet, då for jag och jonathan hem till han och sov. Vakna typ 10 imorse, for hem vid 12. Åt, duscha osv, och nu sitter jag här.

ikväll blir det konsert på EFS med kören, blir nog kul. kom och kolla vettja?
18;00 EFSkyrkan.

nu ska ja käka puss

now your back

håller på att fixa mig nu, måste stressa lite. ska vara klar kl6!

vi hörs sen, PUSS

love like this

shulu

hann inte uppdatera igår, for ju till jonathan efter skolan, sen hann jag bara komma hem och käka sen skulle jag vidare till kören. Efter det så gick jag och la mig direkt typ.

Just nu så har vi information och layout. Inte så kul men jag deppar inte för det är äntligen fredag! Ikväll ska vi ha så jäkla kul, om allt blir som planerat vill säga. Ska nog sova hos jonathan, men man vet aldrig med han, haha<3 Efter skolan så ska jag direkt hem tror jag, måste städa osv. Sen ska jag köpa hem en sallad och sminka mig.

men nu ska jag jobba (läsa bloggar:]) HAH PUSS♥


näthandel A

tjosan

nu sitter jag på skolan. Snart ska vi börja lektionen som är näthandel, inte så kul men det är bara att stå ut!
Ida är sjuk idag,, vilket suger. Marre verkar heller inte dyka upp,, vilket oxå suger.


nu ska jag läsa bloggar och dränka mig i tårar. puss

fit for fight

nu blir det skola till 14:00, sen jonathan en sväng!
puss

underneath your clothes

dålig update, iknow. men har bara inte haft så mycket att skriva idag.

var med jonathan♥ ikväll, först var vi hos ante, sen for vi till jonathan och var med albin en stund,, gjorde ett tappert förök med att hjälpa jonathan med hans engelska läxa, men nepp han skulle bara gå till coop. haha så vi gick dit en sväng och köpte godis. Sen då vi komme tillbaka så skulle albin hem och jag och jonathan bara myste tills jag blev tvungen att fara hem. Men imorgon då ska jag till han efter skolan och då jäklar ska vi göra klart den där engelska läxan!

men nu ska jag tvätta bort sminket osv, sen sova.
så vi hörs nog imorgon igen, puss♥

good for you

sådär ja, nu har jag städat ihop lite på mitt rum. Nu ska jag nog sova, börjar halv9 imorgon igen, men slutar 12:20! Då ska jag nog hem och plugga lite, senare på kvällen ska jag fara och vara med jonathan♥

men NU ska jag som sagt sova, men ska bara se paradise först;)
PUSSSPUSSPUSSS


we run out on time

haha läste just idas kommentar till inlägget under, hon var riktigt taggad efter dom åkt skridskor verkar det som, kanske en dold hockeytalang där? vemvet, ida överaskar en varje dag.
förresten på tal om ida så hade jag och hon en liten tävling i smsroulette idag, så om nån fick nåt skumt sms från mig så tro inte att jag är helt ute och cyklar. Jag kan även säga att ida vann, stort.. jag gav upp då jag skulle skicka ett sms till min killes ex och säga att jag och hon skulle delta i ett repotage som svt skulle filma!,Men jag fick iväg några pinsamma sms iaf=)

Fick hem kläderna som jag beställde från HM för några veckor sen idag, riktigt fina och den turkosa cardiganen var helt underbart skön! Jag lär ju bo i den resten av veckan. Den svarta toppen och armbandet var också riktigt finfina, sammanlagt blev allt 337:- helt klart värt pengarna. (hihi,pappa betala:])
Men nu måste jag verkligen städa mitt rum, ser för taskigt ut.
PUSSSSS



mathildatellström

godmorgon!
nu sitter jag på skolan vi har information och layout, men vi har ingen lärare så ingen orkar typ jobba. Ida nördar spel på fejjan och mathilda tjatar bara om sina listor på bloggen,,, som vanligt då;D Efter den här lektionen så har vi engelska. Jag slutar ett  idag, ska till en läkare då, och sista lektionen är bara skridskor kändes inte så peppande. Efter jag vart hos läkarn ska jag nog möta upp jopnathan en sväng på stan, senare såå ska jag väl hem antar jag. haha interessant liv.

ska nog börja jobba nu, ska ha MVG!
pusssssss



mt:D

paradise hotel

tjatjaa
Sitter och ser paradise just nu, FAN så bra det är alltså! love it.

ikväll har jag vart med rebb en stund, vi var ute och gick en sväng och bara pratade om allt mellan himmel och jord. sen så har jag bara duschat och nu sitter jag här.

imorgon börjar jag halv9, så ska snart sova.
vi höres igen imorgon då,puss♥


tha days feel like years when I´m alone

shalom.

är hemma nu, slutade halv 3 men jag och ida gjorde lite ärenden på stan innan jag for hem,, hehe.....
nu kommer mamma hem snart då ska vi käka, och sen ikväll så vet jag inte vad som händer, måste nog göra klart allt på turismen. känns jobbit men det behövs göra. dessutom så får jag tänka på nåt annat också.

aja, vad ska ni hitta på ikväll?
puss

idafoo

tjeeennaaa

sitter på skolan nu med ida, vi lånade datorer från biblioteket.
Känner mig naken idag, glömde min mobil hemma,, har typ panikusss.. som tur är så kommer pappa förbi med den om nån timma.

nu ska vi (somvanligt) nörda fejjan och bloggar.

hare gött, pusssssssss

,.,...

är det bara jag eller tycker inte ni också att den här dagen har gått så otroligt sakta? Det enda jag gjort är typ att sitta vid tvn och datorn. Just nu väntar jag på att klockan ska bli 9, då börjar en fim på 3an som jag ska se.

sen ska jag väl sova antar jag, skolan imorgon..puss

auld lang syne



..jonathan som jag är tillsammans med nu är samma jonathan som jag var tillsammans med för några månader sen. Vi kan säga att vi tog en låång paus. hha.
..jag har väldigt många tvångstankar, tex,kan inte gå på a-brunnar, måste hoppa över sprickorna på gatan i stanosv..
..jag förlåter väldigt lätt.
..jag älskar att läsa böcker!
..i 7an och halva 8an typ gick jag alltid och  plockade upp skräp efter folk..jag ville även börja jobba på unicef då jag blev äldre.
..jag ska välja inriktning turism när 2an börjar, för jag vill bli reseledare.
..jag har alltid velat fara till californien.


hide and seek

nu är jag hemma. sov ju som sagt hos jonathan i natt, vi såg nån skum film som han bara blev tvuuuungen att se. Han tyckte den var asbra, jag tyckte den var asdålig. hah, men nästa gång då jäklar äre jag som väljer film!;D Vi somna där vid halv4 nångång, vakna typ 12. Idag är det söndag vilket betyder att det är måndag imorgon, vilket också betyder.. skola, usch så jobbigt. Men har sovmorgon imorgon iaf! tummen upp för det. Just nu så håller vi på att ställa upp en säng i mitt rum, har sålt min så ska ha en sån här "utvikbar"- säng tills vi hittar en annan åt mig.

Snart så ska vi käka nåt, och senare ikväll ska jag på ica, är sjuukt godissugen!
men nu ska jag gå och bädda min glamorösa säng, puss♥



puss

är hos jonathan nu, vi ska väl typ se nån film och sen sova,

vi höres imorgon, puss

just dance



gammal låt, men fortfarande lika jävla bra!

;D

haha har suttit och tagit massor med oseriösa bilder på mig med webcamen.. tänkte att visa upp en bild på hur jag ser ut ikväll. men det krävs mycket pengar för att någon ska få se dom där bilderna! Haha kan bara inte vara serri på kort just nu,;D

men jag har iaf en klänning från gina(?) sen mina nya lackleggings också från gina! Hahan så nu får ni försöka föreställa er hur jag ser ut ikväll. Men nu ska jag ordna det sista sen draaaaaaar jaaaag:D:D:D:D::D:D:D

PUSSSSSS

lät du henne komma närmre

efter skolan idag blev det staan, träffa lite folk osv.Sen nu har jag kommit hem och hunnit duscha,äta å sånt=) Ska snart börja fixa mig för vid halv7 ska jag till a-torp och umgås med några. Inget stort planerat eller så. Så om nån vill hitta på nåt med oss då äre bara att riiingaa.

men nu ska jag läsa bloggar!
vi hörs nog inatt, eller imorgon, PUSSSSSSSSS


skola

tjosansa

nu sitter jag på skolan, vi har information och layout, sitter bara vid powerpoint hela tiden typ.  Sen har vi lunch 11;25-12;25.

hah har inge värt att skriivaa,, så..puss♥

katten<3

det kommer ordna sig gumman, älskar dig<3

<33

tjoo

nu är jag hemma, for lite tidigare har så jäkla ont i huvet! Men tog just en ipren så det borde väl bli bättre snart. Men nu ska jag hoppa i duschen och sen se filmmmmmm, PUSS


you raise me up

bra uppdatering här märker jag!;D

haha iaf, idag slutade jag kl2, då for jag hem direkt och såg lite tv och lyssna på musik. Sen lyckades jag tydligen somna och vakna 5, ingeinge bra. Tacka gudarna att vi har sovmorgon imorgon, för kommer nog inte kunna somna så tidigt ikväll. OCH IMORGON ÄRE JU FREDAG! WIIIIEHOOO!:D Kommer bli asnice, ska sova huuur mycket som helst.

men nu måste jag ordna till morgon frillan lite, kl halv7 ska jag vara på efs. Kören är igång igen=)
Vi hörs nog lite senare, puss.


hah, schnyggon♥

i love you

idag slutade jag ju som sagt halv1, då tog jag bussen in till stan. Var på stan ett tag med rebb och katta, fick med mig lite saker hem oxå. Vid 4komme pappa och hämtade mig och jonathan och sen har vi bara varit hemma hos mig och myst och pratat. Just nu ser jag american pie på 6an och äter godis:]

Imorgon äre torsdag vilket innebär sovmorgon till 09;20, skönt. Sen har vi bara 3lektioner sen slutar vi kring2.
men nu ska jag nog sova, är riktigt trött.

puss♥

you and me

komme hem vid 22, såg PH, ÄÄÄÄÄLSKAAR att rami åkte ut! Go Greta.--
Illamåendet gick tillslut över, riktigt skönt för mådde verkligen dåligt där ett tag.

Nu ska jag nog sova, börjar halv9 imorgon och slutar halv1, då ska jag på stan meed idafo. Ska inhandla nya lackleggings eftersom att mina gått sönder..:/ sen ska jonathan komma hit på kvällen, mys.

godnatt nu då,♥♥

a-torp

är hos jonathan nu, mår sämst.. hur ont i magen som helst. så jag har typ bara legat och vilat medans jonathan och albin spelat nåt cpspel. men mår lite bättre än förr nu iaf..

nu kommer rebb!
PUSS

lifes good

äntligen hemma!

Nu ska jag bara käka och fixa mig lite sen drar jag mot a-torp, kommer nog att uppdatera därifrån.

pusssssss

layout

jasi nu är jag på skolan, pappa skjutsade mig med lastbilen..ända fram. kul.

nu ska vi börja, puss

than all thats on the planet

tjosannn

nu är jag  klar för skolan. Nu på morgon ska vi påbörja en ny kurs som heter Information och layout, låter ju kul. aja man får iaf sitta vid datorn då! Idag slutar jag 15;45, gympa sista lektionen. Efter den ska jag hem typ direkt och sen kanske jonathan kommer hit, om han ens är vaken då vill säga? hhaha.
men nu ska jag typ städa upp lite på mitt rum, ser förjävligt ut. Men vi hörs efter skolan,

PUSS


another day

TJA

nu ska jag sleepa,!

PUSS PÅ RUMPAN

-

riktigt jävla irriterad

boys,boys,boys

fick sluta 12 idag, riktigt skönt.
drog sen till stan och där har jag vafrt tills nu typ?hah.

verkar inte som att det blir något spec ikväll.

aja, nu ska jag gå och äta något, vi höres senare, pussssssssss


07:52

sådärja!, nu är jag klar inför school. Mormor kommer inte och hämtar mig förrän typ kvart över8, så jag har lite tid på mig.

Idag går jag, enligt schemat, till klockan kvart i 4. efter det så ska jag nog in till stan och träffa några. Sen ikväll så är det planerat lite,  vet inte om det blir av, menmen.

nu ska jag fortsätta läsa bloggar, PUSS

<3




People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything’s gonna be alright


trying

Tjena,

komme hem för ett bra tag sen, har ätit, duschat osv..
just nu sitter jag och lyssnar på musik och läser bloggar.

Ikväll blir det nog inget speciellt, måste lägga mig tidigt.. imorgon börjar ju skolan om.

aja, har inte så mket att säga, puss


kom hem nu..♥

GRATTIS!


10/1

heluu

igår var jag med några och såg bio, vi såg den nya sherlock holmes filmen!
Den var riktigt bra, ska nog se tvåan oxå då den kommer.  Sen drog vi vidare till a-torp, där jag nu är.
vi har typ just vaknat, och nu ska vi nog gå och väcka elias och erika. hahah undrar hur det går..

men vi hörs då jag kommer hem sen, puss♥




godmorgon!

Vaken med tuppen!

Hahah eller ja det känns som det iaf,, fick inte mycket sömn inatt låg mest bara och läste och såg film. Men nu ska jag hoppa in i duschen, ska träffa lite trevligt folk på stan vid1, pussdå♥


....

SENASTE AKTIVITETERNA
Mathilda har ändrat sin status från "singel" till "i ett förhållande"




min och idas låt<3







STAAAAAAAAAAAAD IIIIIIIIII LJUUUUUUUUUUUUUUUUUS

HEH

hann inte blogga innan stan, sorry!

blev då stan med min moder idag! Hittade en hel del, det jag fick med mig hem var en jacka, puder,puderborste, smyckesställ, jeans och en mascara. Riktigt nöjd med min inköp!

Ikväll så vet jag inte vad som händer, ska höra runt lite med folk om nån vill hitta på något kul.

aja, PUSS

08;43

kul att somna typ halv12 och vakna 7.
har legat och försökt sova tills nu, men gav upp.
men nu har jag då definitivt ställt om dygnet!

mamma borde väl kliva upp snart, ska tvinga henne att göra frukost åt mig.
hehe...

senare idag ska jag nog på staan som sagt. men vi hörs nog igen innan det.
nus ka jag se fiiilm, PUSS

jajustja

goddagens!

idag vakna jag rätt sent, typ vid2 inge bra...
menmen..

nu sitter jag och ser en film på 6an, sen ska jag försöka sova!
imorgon blir nog stan, måste köpa nytt smink eftersom att mitt har blivit stulet.
kul.

aja puss


en ...ja.."fin" bild från nyårs..


idafooo

mathilda säger:
jag med!
och på ett flygplan

- i d a f o r s b e r g | inte här säger:
haha ja,
helt klart
flygplan är ett måste hahaha

mathilda säger:
ja:D

- i d a f o r s b e r g | inte här säger:
yes flygplan, badkar, köksbord, dusch det är
 måsteni en bil oxå nån gånghaha




haha jadu vad kan vi prata om?'.........(A)


gubbe

Roger Stenlund sluta läsa min blogg!


02;38

great.. somna 10 ikväll, men vakna vid 2 av att en ringde,, och nu kan jag inte somna om.
nu ska jag se tv och bli emo.
puss

i miss you

komme just tillbaka efter en sväng ute med hunden.
kändes skönt att få gå en sväng och bara tänka.

börjar bli less nu..

these are the moments


skorna, 500:-           


armbandet, 80:-




häromdagen så beställde jag även lite kläder från hm;

Topp - Svart
söt tröja, 99:-

Cardigan - Petrol
cardigan i härlig färg, 99:-


armband i läder, 49:-




sådärja!

2days

tjabba

idag blev det ju som sagt staan men några:)
riktigt trevligt men kunde inte stanna länge för mamma skulle hämta mig, men mamma tvingade mig sedan att följa henne på en skoaffär och köpa nya kor till mig. Dom var riktigt fina, hittade även ett armband.

har äntligen hittat min kamerasladd så tänkte ta kort på grejerna och lägga upp här om en liten stund.
men nu ska jag käkaaa, puss

whatever

hhaa jag har verkligen inget liv, det enda jag gjort nu in 2 dagar är att sova, se tv och äta. men nu ska det bli ändring på det! Imorgon ska jag träffa ett trevligt gäng på stan för en fika, och efter det förhoppningsvis lite shopping. Har ju för tusan pengar nu. Ska köpa ett par nya jeans leggings på veromoda och sen får vi seeee..

sen äre ju sista vecka på lovet nu oxå.. måste bli party till helgen känner jag. Ska fråga nån av mina sk.party kompisar♥ om dom har tänkt sig något.

men nu ska jag se en film, sen ska ja troligen se en till.. haha måste vända tillbaka dygnet nu!
PUSS

find me a reason to live

trött kväll.. sett tv heeela kvällen och ätit chips mumma.
nus ka jag fortsätta med det, puss


jag ikväll, osminkad, risig och trött.

-

18;30- harry potter och den flammande bägaren!

cant open

vakna så sent idag så har inte hunnit göra så mycket, bara slappat men chips och dipp. mummaaa

jjust nu så sitter jag och ser en film på 6an, ska försöka sova efter den,, heh kommer nog inte att gå men ska upp 10imorgon. Ska gå på stan med rebb.

puss


hah vacker bild från igår.. men den bjuder jag på!


ivanhoe

godmorgon... somna typ 6 och vakna nu. inge bra!

blir ett kort inlägg förnu ska jag se ivanhoe, det är en tradition att se den varje år, dagen efter nyårsafton!
puss

04;38

haft jätte roligt ikväll faktiskt.. fast var hemma innan 12slaget. vet inte varför, kände mig bara .. nere på nått sätt.
som att jag bara inte orkar just nu, var länge sen jag kände så men.

ajaa, hoppas alla har haft en bra nyårs och att år 2010 blir ännu bättre än 2009, puss