cleaned

sådärja! nu har jag storstädat rummet, och funderar på att hoppa in i duschen för svettas verkligen osm en gris just nu. säkert 235263grader i mitt rum.

Ikväll ska jag och min älskling fara ut till min stuga och sova där, heelt alone. Blir nog mysigt. Men nu är det duschen som kallar! Vi hörs,puss

people

tjosansa. Vi komme hem igår men for direkt till jonathan och sov där inatt. Nu är jag hemma en sväng för att byta lite kläder å sånt. Ikväll vet jag inte vad som händer, ska iaf träffa rebb♥!

nu ska jag byta om, vi hörs ikväll!
puss


SUMMER

tjo. Lånade jessicas dator en sväng. Är ju som sagt i Luleå. Gårkvällen var riktigt trevlig, hade kul och vi åt riktigt god mat! Helt perfekt, och vädret ska man ju inte klaga på heller. Vi gick och la oss kring 12 halv 1 och klev upp idag kring 10. Vi ska inte hem förrän imorgon så ikväll så blire att se nån film och ta det lugnt. Vädret är bra idag också, men det är lite mer mulet och blåser. Nu ska jag kolla på då robin och älsk splar NHL på tvn. hah kul..

jaja vi hörs imorgon då jag är hemma, PUSS

rising girl

tjabba. tänkte slänga in ett inlägg idag eftersom att jag är hemma nu och har tillgång till dator. Veckan har varit ganska så händelselös, sov i stugan helt ensam i måndags, liite läskigt.. menmen. I tisdags var jag och kolla min visdomstand, fan va ont det gjorde. Sen sov jag hos jonathan. I går så blev det som en slappdag, vi bara tog det lugnt och såg film osv. Och idag så klev vi äntligen upp i någorlunda tid och for ner till älven för att sola. Lite färg borde man ju ha fått.

nu är jag och jonathan hos mig och väntar på mat.

Imorgon är det fredag, och midsommar! Då blire att stiga upp tidigt för jag ska följa jonathans familj och jonathan (såklart!) till luleå för att fira dagen med hans släkt. Blir nog trevligt.

Vad ska ni göra på midsommar? Berätta!


Vi hörs igen efter helgen, PUSSSSSSSS!


ADSFXGCHV

ikväll har vi firat det kungliga bröllopet, eller hur rebb?:D
nu ska vi sova PUSS

Cool

Tja mobilbloggar nu för första gången. Gud va cool jag är. Väntar på älsklingen, han skulle komma med nån överraskning till mig! Spännande. Vi hörs imorgon puss.

let me be, I´ll be fine

tjosan. Sitter hos jonathan nu, har tagit med min dator hit igen. Ikväll så ska vi nog bara ta det lugnt.. är sugen på pizza,, ska försöka tvinga med jonathan till pizzerian! Hehhe lär ju inte bli sååå svårt;P Nu ska jag kolla lite bloggar sen spela sims;D

VI HÖRS PUSS!


haha åååh 7:an..

skogen!

ikväll blire att fara till marias stuga, det blir jag,maria och rebb som far! kommer bli riktigt kul.
men hör av er ikväll nåt?:)
puss!


senast vi var där.. haha heeeemskt.

high on life

tju. Är hos jonathan nu, har tagit hit min bärbara så nu sitter vi båda och nördar framför varsin dator. Vi har just käkat en heeelt underbar middag. Vi stekte kött, gjorde sallad och slängde in lite klyftpotatis i ugnen. Ganska enkelt men gott! Och eftersom att det bara var vi 2 som skulle äta så mös vi tll det lite med tända ljus å sånt. Nu ska vi väl sitta och nörda såhär tills Mr.Beans semester börjar kl21:00. Sover nog här oxå, vi hörs kanske sen , PUSS


sooooommmar!

hej. helt undeeerbart väder idag! Tog en paus från solandet för att läsa lite bloggar och uppdatera min egen. Ikväll blire lite fest med världens bästa folk. Kommer bli hur bra som helst.

men nu ska jag sola vidare, PUSS

last day!

SISTA skoldagen! Och nu drar jag, ha en bra dag!

puss

cant find my way home anymore

bajsolle alltså.. just när jag trodde jag var klar med allt i skolan så visar det sig att jag har kvar massa saker i vissa ämnen.. blir en jobbig dag imorgon då. Det var aktivitetsdag idag, väldigt tråkigt tycker jag. Därför är jag hemma nu. Nu ska jag städa mitt rum sen se tv eller någerst.

jag har en dåligdåligDÅLIG dag idag så ni vet.
puss


SNAAAARK

liite batteri på datorn just nu så får skriva fort! är med älsk nu och vi har suttit framför tvn hela kvällen och bara degat. nu ska vi krypa ner i sängen och sova. Eller ja,,, lär inte bli mycket sömn för mig med tanke på jonathans snarkande...... heheheh,....

AJA GODNATT PUSS

powernap

äntligen klar med allt skolarbete! Var egentligen ledig idag men for dit och gjorde ett prov som jag missat. Nu tänkte jag ta en liten tupplur.. ikväll så har jag inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra, men det kommer jag nog komma på sen. Sen så förövrigt så är jag avunds på brudarna som drar till umeå idag för att shoppa! Fuck att jag inte ska ha nå pengar:(

jajja, nu ska jag sova! PUSS♥

SEX AND THE CITY

tjuu, sitter hos älsklingen nu. Idag har vi firat mamma med god midda, presenter och tårta! Fast jag och jonathan drog lite tidigare för att vi skulle ju på bio! Den var asbra iaf, rekommenderar den.

Sover här inatt så vi hörs imorgon efter skolan, PUSS♥

satellite

ännu en sömnlös natt.. skönt att det snart är sommarlov, då behöver man inte oroa sig ett dugg för att sova:D Imorgon fyller som sagt mor år, då ska jonathan komma hit och käka med min familj, sen på kvällen så drar jag och älsklingen på bio! Ska äntligen få se SATC 2! längtar huuur mycket som helst.

nu ska jag göra mitt 2376732 försök till att sova. PUSS


rebb3licious

blev ingen glass med min älskling.. ist blev det en kort prat sväng på stan med världens bästa rebb!


icecream

la mig ju i solen ett tag för jag skulle förbättra på brännan innen avslutningen. Men efter cirka 30min så somna jag. Gick då in och däcka i sängen, men älskling ringde som tur var typ 8gånger och väckte mig och såg till så att jag inte skulle somna om. Nu har jag just ätit en tjusig middag som bestod av pyttipanna och rödbetor!

Och nu blir det att ta tag i mitt rum, ska vara klar innan 7 för då ska jag möta upp älsk på coop. Vi ska käka glass:D:D:D:D hih vi hörs sen!♥

water!!1

Elever blir hemskickade efter vattenkrig

Vattenkriget på Anderstorpsskolan spårade ur.

Samtliga elever som går i årskurs 3, alltså går ut skolan inom kort, kommer att skickats hem.

De är just nu i ett möte i matsalen där de enligt uppgift läxas upp.

Vattenkriget var planerat i förväg.

Norran reporter Tobias Lundgren har varit på skolan och fått kommentarer av både elever och rektor.

Eleverna hävdar att det handlar om kollektiv bestraffning från skolans sida, att skicka hem en hel årskurs och menar att det är förbjudet.

Enligt skolans rektor Erik Burstrand har eleverna i årskurs 3 klätt sig i svarta kläder, för att det ska bli svårare att känna igen dem, och därmed kunna identifiera de som har deltagit i vattenkriget.

Han säger att enda utvägen var att skicka hem hela årskursen, men tillägger ändå att det inte varit lika stökigt med vattenkriget i år, som tidigare år.


haha inte en tråkig stund idag iaf! Visst vi blev lite blöta men jag tycker bara det är fånigt att skicka hem alla?? Det har varit kul tycker jag!

Vad tycker du? Tycker du att lärarna och rektorn har rätt, eller eleverna?

NU ska jag göra lunch! puss

2 juni 2010

godmorgon! Allt bra? Själv så somnade jag kring 5 imorse så är väldigt trött just nu. Tvingade mig upp imorse. Men även om jag börjar tidigt idag så slutar jag tidigt, 12:20 närmare bestämt! Men då blir det stan för att hitta klänning och present till mor som fyller år imorgon. Nu ska jag ta räsermoppen till skolan så vi får höras senare!

ha en bra dag!♥


bikini

har inga sömntabletter, vilket förklarar detta nattinlägget. dagen har varit sådär. ,mått väldigt illa i stort sett hela dagen. Men har fått vara med älsklingen vilket gjorde det hela mycket bättre. Och jag har även (ÄNTLIGEN) inhandlat en ny bikini till sommaren, svinsnygg var den! Ska på stan imorgon igen, ska göra ett försök till att hitta något som man kan ha på skolavslutningen.. hoppas jag hittar något nudå.

vi hörs imorgon, puss


79;- del från gina, underdelen ser likadan ut.