Lördag

Lagt mig i sängen nu efter en rolig men jobbig dag! Ikea är inte lätt alltså. Tar dag tio imorgon godnatt puss!
-
Rolf ligger suuuuuper nära, förklarar tassarna som syns.


Reflection in the mirror

Klockan är nu nästan 20;00, och istället för att se idol så hade jag tänkt se en film och sen sov inom en timma typ. Är så fruktansvärt trött! Ska upp halv 6 imorgon för att fara på en Ikea resa som några i min klass har ordnat, ska hjälpa till lite på bussen och sånt. Hoppas ni går en trevlig fredagskväll, pussipuss.
--
<3


Dag 9 kommer du åka bort över julen?

På själva julafton kommer familjen att vara hos mormor. Sen på juldagen så kommer vi nog att fara till burträsk och träffa släkt.
-
Så vi far inte så långt över jul, men på nyårs ska jag och några vänner hela vägen till vouggatjålme!! Men berättar mer om det senare.


Hahahahahaha


Fredag

Julmys i klassrummet nu! I story sett hela klassen och alla lärare är här, myspys.


Sova

Varit hos mina föräldrar hela kvällen. Var meningen att jag skulle se hockeyn där men somnade såklart mellan 19-21..så då dom kom hem så tog jag hunden under armen och for hem! Ligger nu i min egna säng och måste verkligen sova då huvudvärken tar kol på mig. Har iallafall mysigt sovsällskap!


Dag 8 varför gör du den här listan?

Jag gör den här listan för jag vill blogga men har som inget intressant att skriva om!
Vill komma igång med bloggandet ordentligt och börjar lite mjukt med den här listan och kanske nåt till inlägg under dagen.
Har även tagit hem en app till mobilen som gör att jag kommer kunna blogga oftare.
haha ny....(bilden har inget med inlägget att göra)

.

Tumblr_lutnguyywa1qkwilko1_400_large

Suck

Vakna för ca en halvtimmar sedan..kan bara inte somna om! Jag som trodde jag fått nig ur den här konstiga sovvanan, men icket. Ska slå på en film nu och äta något. Puss!


Trött

Hemma nu efter en jobbig, rolig och lyckad kväll! Haft julmiddag med klassen för allas föräldrar. Det var som sagt roligt men är helt slut nu. Har krypit ner i sängen nu och ska alldeles strax släcka och sova. Är ledig imorgon, så fruktansvärt skönt. Vi hörs, puss.


Dag 7 ditt bästa barndomsminne

  • Turkiet med bästa frida, BLUE STAR♥
  • Då linnea flyttade till morögatan
  • Björn Gustafsson i kramfors
  • Mallorca med familjen, var 4år
  • Svaga minnen från gotland, minns att det var kul iaf
  • Alla ridläger
  • Kaninhoppningen haha..

Och mycket mycket mer...Linnea innehåller ju dom flesta av mina barndomsminnen,
skulle bli tjatigt om jag skrev alla (är en hel del).


Dag 5+6

Dag 5 Bilder på Julpyntet hemma:
Har ju visat er min julgran och det är väl i stort sett all julpunt jag har. Eller har en stjärna i ett fönster och en ljusstake också. Kan visa er bild på den senare!
image description
Dag 6 Favorit jullåt:
Den allra bästa jullåten måste ju vara "jag såg mamma kyssa tomten"(?) Vet inte om den heter så riktigt..

.

tar dag 5 imorgon istället, ska sova nu.

Monday

Hallådär. Vaknade helt självmant klockan halv 6 imorse!!!?? Har aldrig hänt. Fick iallafall sova några timmar inatt utan någon störning och det var såå skönt. Nu tänkte jag kliva upp och gå ut med ballan som sovit här i natt.
Seya later, puss!!!


Julgranen


Dag 4 Berätta om en plats som betyder något för dig och visa bilder.

Kan vi inte skippa den här dagen? Vet verkligen inte vad jag ska skriva. Har som ingen plats som betyder extra mycket för mig just nu, inte vad jag kan komma på iallafall. Ska fundera vidare och skriver senare om jga kommer på något!


Andra advent

Godmorgon!
Vaknade nyss, fick sova kring 4 timmar i natt. Förhoppningsvis så somnar jag i bra tid ikväll och får sova hela natten, har ju sovit nå så jävulskt dåligt hela den här veckan. Nu hade jag tänkt slå på en film och göra någon macka. Senare idag kommer Frida och då ska vi klä julgranen!
Ha en mysig andra advent, pussss


Dag 3 en bild på mig och vad jag önskar i julklapp

I julklapp önskar jag mig bara pengar! Vill kunna fara iväg på nyårsfirande med kompisar och skulle behöva några extra hundra.


Saturday

Tjaba! Även denna natt blev helt och hållet sömnlös! Förstår inte varför,..men idag blir det ordning igen då jag äntligen får hämta ut nya sömntabletter, kommer sova som en sten i 2 dygn troligtvis.
--
Imorse vid 6 tiden då jag inte kunde sova så satte jag igång med pepparkaksbakningen. Brände inte en enda och nu luktar det verkligen juligt i lägenheten. Dock tål jag ju inte pepparkakor så bra..får väl ge bort dom. Nu ska jag lägga mig ett tag, huvudet väger ett ton känns det som. Men vi hörs sen med dag 3!
Pussipuss


Pepparkakor!


Fredag

Har haft otroligt tråkigt ikväll. Har så ont i huvudet så har inte orkat röra mig en meter typ, hade tänkt baka pepparkakor men det får väl bli imorgon istället dåra. Nu ligger jag i sängen med Rolf på min arm och ser en film! Ska försöka sova om ett tag, ha det bäst, puss!!
--
Här ligger Rolf ibland, myspys.


.


Dag 2 min julkalender

Fick min fina julkalender idag och såhär ser den ut!


Dag 1 berätta om dig själv och 2 nytagna bilder

Ja som ni kanske har räknar ut så heter jag Mathilda Stenlund. Jag fyllde hela 18år i sommras, den 28e juli för att vara exakt. Jag bor ensam i en liten etta på getberget och har bott här i prick ett år snart och trivs som fina fisken! Fast jag bor ju inte helt ensam egentligen, har ju min lilla kisse Rolf också som jag fick i februari.
Ja vad mer kan man säga..jag går 3e året på anderstorpsskolan linjen Handels med inriktning turism. På min fritid gör jag inte mycket alls, far oftast hem direkt efter skolan och bara slappar. Men på helgerna så älskar jag att umgås med mina fantastiska vänner. Vi brukar oftast ha mysiga tjejkvällar eller fara ut och festa! Om ni vill veta något mer så får ni skriva en comment.
Nu vare ju det där om 2 nytagna bilder...har nästan inga nya bilder på datorn och dom jag har på mobilen är inte bloggvänliga. Men hittade 2 relativt nytagna.
den andra bilden är jag i mitten, omringad av mina kära skolkamrater.
Vi bytte linje för en dag och utbildade oss till brandmän, dock så hade dom inte nå mindre jackor och jag kunde inte arbeta under sådana förhållanden så jag slutade.

!

1 - Berätta lite om dig själv och 2 nytagna bilder.
2 - Hur ser din julkalender ut?
3 - En bild på vad du önskar dig i julklapp.
4 - Berätta om en plats som betyder något för dig och visa bilder.
5 - Bilder på julpyntet hemma.
6 - Favorit jullåt.
7 - Ditt bästa barndomsminne.
8 - Varför gör du den här listan?
9 - Kommer du åka bort på julen?
10 - När brukar du gå och lägga dig på vardagar?
11 - 5 saker du skulle spara om allt annat gick sönder, försvann.
12 - Vad brukar du göra på din fritid.
13 -  Din favorit bakelse, mat eller annat som har saffran i sig.
14 -Dom du älskar mest på hela jorden.
15 - 4 bilder på hur din julgran ser ut.
16 - Vilket datum du får jullov.
17 - 5 favorit saker.
18 - Favorit jul film.
19 - Bästa julminnet.
20 - Vill du ha något mer än det du skrev på din önskelista?
21 - Favorit Julmat.
22 - Bilder på det du köpt till andra.
23 - Vad ska du göra idag.
24 - Bilder och text om vad du fick i julklapp och berätta om din dag.
25 - Blev din Jul lyckad?

--

Ett av mina nyårslöften är att bli en bättre bloggerska, och tänkte mjukstarta med en liten jullista som räcker ända fram till den 25e. Dag 1 kommer snart!